top of page
MIEDEMA CARTONAGE

Lees hier hoe de grondige analyse van de externe afzet- en omzetontwikkeling in 100 Nederlandse marktsegmenten leidde tot de identificatie van, en bewerking door, Miedema Cartonnage BV van 2 nieuwe marktsegmenten, waardoor de jaaromzet met 8 % steeg en de jaarwinst met 17 %.

LANTECH BV

Lees hier hoe de grondige analyse van de interne verkoopcijfers van Lantech BV resulteerde in de identificatie van de 2 belangrijkste klantgroepen. Met die kennis werden 300 mogelijke klanten benaderd waarna de extra verkopen leidden tot het behalen van de jaaromzet binnen 7 maanden.

Lees hier hoe het bezit van een callcenter en het initiatief van Intrum Justitia voor de opbouw van, en de samenwerking met, een landelijk netwerk van kleine gerechtsdeurwaarders binnen enkele jaren resulteerden in een vertienvoudiging van het aantal woningcorporaties als klant van dat bedrijf.

 

INTRUM JUSTITIA

Op deze pagina vindt u een selectie van door Stracom Intelligence behandelde cases met daarin omschreven hoe Stracom er met de juiste strategie en aanpak voor heeft gezorgd dat de verkoopcijfers, omzet, winst en/of het klantenbestand zijn gaan groeien.

RESULTAAT

CASES STRACOM INTELLIGENCE

bottom of page